Nadja – Hjernerystelse

I 2021 fik jeg en hjernerystelse, som medførte følger i form af hyppige og slemme migræne anfald. Efter anbefaling fra min osteopat, som også hjalp med senfølgerne af skaden, valgte jeg at starte op på et forløb med synstræning hos Anette i 3D syn. 

Allerede ved første besøg blev problematikken afklaret. Mine gener i dagligdagen gav mening, da jeg brugte mit syn forkert. Dette medførte at jeg hurtigt blev anstrengt ved lange læsedage og meget computerbrug, som resulterede hyppig hovedpine og mine migræneanfald. Til at rette op på skaden fik jeg diverse øjenøvelser, som skulle styrke og gøre at jeg brugte mine øjne korrekt. Til øvelserne lånte jeg det nødvendige udstyr, jeg fik gode forklaringer på udførslen og den effekt det ville have på mit syn. 

Få måneder efter min opstart på forløbet, kunne jeg allerede mærke en forskel. Jeg fik færre migræneanfald og de blev mildere. Nu efter endt forløb, på ca. 1 år, er mine migræneanfald næsten forsvundet og jeg har styrket mit syn til bedre at kunne klare de lange studiedage, som universitetet bringer.

Jeg har været utrolig glad og tilfreds med mit forløb hos Anette i 3D syn, da det hjalp mig tilbage til normalen efter min hjernerystelse og de senfølger det havde medbragt. En klar anbefaling til andre som døjer med hovedpine efter hjernerystelse, er at få det tjekket og evt. starte op på et forløb hos 3D syn. Det har gjort en kæmpe forskel for mig. 

De bedste Hilsner Nadja