NYHED - NYHED - NYHED
Det sidste nye indenfor synstræning er VR-briller (Virtuel Reality). 3D Syn kan som den eneste synstrænings klinik på Sjælland tilbyde VR-Synstræning. 3D Syn bruger det mest avanceret VR- syntrænings program Vivid Vision. Se intro-video nederest på siden.
VR- synstræning egner sig til de fleste samsynsfejl, men specielt godt hvis man har konvergens-insufficiens, dovent øje eller skeler. 
Der kan trænes både i klinikken og i hjemmet med VR-brillerne. 

Hvordan foregår et synstræningsforløb ?

Først bliver der foretaget en synsfunktions test. Dit samsyns anomalier vurderes og derefter sammensættes der et individuelt synstræningsprogram på baggrund af AOA-guidelines.

I synsfunktionstesten vil følgende blive testet:

  • Fokuseringen
  • Øjenbevægelserne
  • Afstandsbedømmelsen
  • Fikseringen
  • Visuel Perception
  • Det perifere syn
  • Balance

Efter synsfunkstesten er lavet, vurderes der hvor mange kliniktimer der er behov for. Det svinger meget fra 4-5 lektioner og opefter.
Klinikbesøgenes varighed er 50 minutter.
Et synstræningsprogram består af 3-5 tilpassede øvelser, som gennemgås hver gang vi ses, samt at vi træner intensivt på klinikken.
Øvelserne skal trænes 5 ud af uges 7 dage for at holde træningen vedlige. Øvelserne kan varierer lige fra hands-on materialer til opgaver udført på PC/tablet eller VR-briller. Alt efter hvad den enkelte har brug for.
Den tid man bruger på synstræningen derhjemme kan variere meget fra person til person. Den kan varer fra få minutter pr. dag i starten, til 15-20 minutter de dage, der skal trænes.
Der vil være 2-3 uger imellem hvert klinikbesøg.

Din motivation spiller en stor rolle i synstræningen, da det er graden af øvelser i hjemmet/i klinikken, der bestemmer, hvor hurtigt du opnår fremskridt i dit synstræningsprogram.

Der forventes stor opbakning fra forældrene, når det er børn, der skal trænes, også teenagere.

Hvis du vil vide mere om synstræning så kontakt mig på kontakt formularen her på siden, eller ring på     Tlf: 29 44 45 28, book en tid online her

VR-Vivid-vision er en af de sjove øvelser man kan udføre i synstræning. Se videoen og bliv inspireret.