Mit navn er Anette Høgenhav. Jeg er uddannet optometrist 1998, med en overbygning i neurooptometrisk synstræning fra Kraskin & Skeffington Institute i 2014. Her i april 2024, blev jeg færdig med min Fellow certificering i synstræning. Jeg er nu den 6. aktive FOVDR i Danmark med denne titel.

CV: Anette Høgenhav

Jeg er meget passioneret omkring synstræning, og er derfor dedikeret til at hjælpe dig eller dit barn i at forbedre samsynet, så dine symptomerne kan mindskes eller helt forsvinde.

3D Syn Klinikken
3D Syn VR

3D Syn ApS opstartede i 2013 og er en synstræningsklinik med speciale i at udmåle, diagnosticere og genoptræne samsyns problemer ved hjælp af synstræning. Klinikken udfører neurooptometrisk synstræning, der er den nyeste form for synstræning efter evidensbaserede tests og træningsmetoder. Der vil blive lagt væk på at der benyttes alt fra Hands-on udstyr til opgaver på tablet/pc og VR.

Hvad er OVDRA – Optometric Vision Development & Rehabilitation Association

OVDRA, er en amerikanske non-profit organisation, tidligere COVD. Der favner synstræning både med årligt synstræning konference og videregående uddannelse og certificering. FOVDR- certificering er efter min overbevisning guldet indenfor efteruddannelse af synstræning, da mange af de andre kurser ikke afsluttes med en eksamen.
Det kræver mange års erfaring indenfor synstræning, før man kan blive godkendt til denne certificering. FOVDR certificeringen er et længere varende studieforløb, hvor synstræning bliver studeret på det højeste mulige niveau. Dette indebære flere skriftlige afhandlinger, og afsluttes med en multiple-choice eksamen og mundtlig eksamen i USA, der vurderes af et International Examination and Credentialing Board of OVDRA.
Når man har fået tildelt FOVDR titlen, så forpligter man sig til at vedligeholde og opdatere sig i den nyeste viden indenfor synstræning, ved hjælp af deltagelse af kurser og konferencer, for at beholde titlen. Derfor er certificereingen et fagligt kvalitetsstempel, der har stor anerkendelse verden over. Du kan læse mere om OVDRA/COVD https://www.covd.org/