Anne – Hjernerystelse

Jeg startede hos 3D Syn, Anette i juni 2021, da jeg havde meget store problemer efter en langvarig hjernerystelse. Jeg var især meget plaget af konstant svimmelhed, hovedpine, koncentration, træthed og jeg havde meget store vanskeligheder ved at læse. Jeg kunne kun arbejde ca. 15 timer om ugen og ved skærm i meget begrænsede intervaller på 15-20 min. ad gangen og med mange pauser i løbet af en arbejdsdag.

Efter ca. 3 mdrs. synstræningsforløb hos 3D Syn, Anette, begyndte svimmelheden at aftage og derefter gå væk. Efter de næste 6 mdr. med daglig træning hjemme samt træning hos Anette hver 3 eller 4 uge, er jeg nu tilbage i mit job på 30 timer og jeg kan læse og arbejde ved computer en hel arbejdsdag uden problemer. Svimmelheden er væk og jeg kan koncentrere mig igen.

Det var meget anstrengende med øvelserne i starten og jeg fik endnu mere hovedpine, men Anette har været rigtig god til at tilpasse mit forløb 100% til mig og rette øvelserne til hele tiden, så det ikke var så anstrengende.

Det er en langsommelig proces at komme igennem og kræver i den grad tålmodighed og selvdisciplin, men det har helt klart været det hele værd.

Jeg kan kun anbefale Anette og 3dsyn.