Effektiv Synstræning efter Hjernerystelse:

Løsninger til Bedre komfortabelt Syn

Kæmper du med synsgener efter en hjernerystelse ?
Synstræning kan være nøglen til at genoprette og forbedre dit samsyn.
Efter en hjernerystelse kan samsynet blive påvirket på forskellige måder.

Typiske symptomer ved senfølger efter en hjernerystelse: 
Svært ved at se på pc/mobil og læse i længere tid
Koncentrationsbesvær
Hovedpine
Svimmelhed
Lyssky
Har svært ved at være i større forsamlinger
At handle ind, finde div. vare på hylderne

Læs flere symptomer ved svagt samsyn her.

Vores specialiserede synstræningsprogrammer er designet til at målrette disse specifikke udfordringer og hjælpe dig med at genvinde komfort i dine visuelle oplevelser. Ved at fokusere på øvelser, der styrker og forbedrer neurale forbindelser, kan synstræning bidrage til at reducere symptomer og genoprette den optimal synsfunktion.

Vores erfarne professionelle team, neurooptometrist Anette Høgenhav står klar til at guide dig gennem din synstræningsrejse og skræddersyr et program, der passer til dine individuelle behov og mål. Vi forstår vigtigheden og tilgang til synstræning og integrerer de nyeste teknikker og metoder for at sikre de bedst mulige resultater.

Så hvis du leder efter en effektiv løsning til at tackle dine synsproblemer efter en hjernerystelse, så kontakt os i dag så vi kan hjælpe dig med at få dit komfortabelt syn og livskvalitet tilbage.

Bestil en tid til en synsfunktionstest her.

Neurooptometrist synstræning

For at afhjælpe symptomerne ved overnævnte skader, skal der laves en vurdering af din synsfunktion. Hvis din synsfunktion er for svag, har du et svagt samsyn, og der anbefales derfor at du begynder på neurooptometrisk synstræning.  Dette kan kun udføres af en optometrist med speciale i neurooptometrisk synstræning.
Der sammensættes et synstræningsprogram med det formål at rehabilitere synsfunktionen. De meste kendte skader er evnen til at styre øjnene indad og opretholde klart syn, samt reduceret sakkade bevægelse (konvergensinsufficiens) og (akkomodations excess). Der anbefales ikke VR-træning hvis man har haft hjernerystelse.

Bestil en tid til en synsfunktionstest her.
Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe til 3D Syn på tlf: 29 44 45 28

Andre Skader på synshjernen

Andre udefra kommende skader på krop og hovedet kan også opleve et svækkelse af samsynet.

Piskesmæld (whiplash)
Senfølge af Corona, COVID-19
Stress
Blodprop
Hjerneblødning

Da der typisk er sket en fysisk skade, vides ikke hvor stor en effekt synstræningen kan give på disse patienter, men det er sjældent at der ikke ses en forbedring hvis man f.eks. har haft en boldprop. Hvis du har spørgsmål lige til dette emne, så er du velkommen til at sende mail eller ringe til 3D Syn.

Mobil: 29 44 45 28

Mail: anette@3dsyn.dk