Sandra – Hovedpine

Siden folkeskolen har jeg mærket problemer med mit samsyn. Jeg kunne ikke læse så længe ad gangen, og fik hurtigt hovedpine og irriterede øjne. Jeg forsøgte at leve med det, så lang tid jeg kunne, men måtte indse på min bacheloruddannelse, at jeg var nød til at få gjort noget ved det. Jeg kunne ikke læse meget mere end 10 minutter, og så skulle mine øjne have en lang pause.
Med hjælp fra Anette, kan jeg i dag læse i lang tid, og jeg formåede at løfte mine karakterer på studiet efter synstræningen, da jeg nu kunne holde ud at læse meget. Min hovedpine er forsvundet, og mine øjne er ikke irriteret mere.
Anette har været ualmindelig dygtig, og formået at gøre træningen både sjov og spændende. Jeg kan varmt anbefale Anette”. 
Tak fordi du har hjulpet mig med mit syn. 
Det har været alle pengene værd!