Emil – Skelen

Jeg ville ønske jeg havde fundet 3D Syn og Anette for længe siden. Siden min barndom, har jeg haft en skelen der har gjort det unødigt vanskeligt for mig i mit voksenliv. Jeg har haft svært ved at overskue tavler, læse bøger, og sociale sammenkomster, uden at blive overvældet og mentalt udmattet.

På trods af to skeleoperationer, var det ikke før jeg gennemførte et forløb hos Anette at jeg fik et samsyn og kan se dybde (3D).Verdenen, som jeg så den, er simpelthen gået fra at være flad til at være rummelig, og jeg har fået mentalt overskud i hverdagen. Det er noget af et mirakel, det dog har krævet mange timers træning: Anette har være super sød til at motivere hele vejen igennem, og er mega dygtig til at tilrette øvelser, så de både udfordrer og matcher ens niveau. Det har været det hele værd – Stor tak til Anette ?