Mona – Overbelastet øjne, selvom der var Prismer i brillerne

Kære Anette

Jeg er taknemmelig for at jeg blev henvist til Anette/3D Syn, af den nye optiker, som havde spurgt ind til over tid, flere gange, om jeg havde prøvet synstræning.

Mine udfordringer som barn og voksen var: Bogstaver smeltede sammen, svært ved at læse hurtigt og rigtigt, kunne ikke følge ny linje når læste, uden pegefinger fulgte ordene, samt kunne ikke læse en helt side i en bog, så faldt jeg i søvn. Som barn løb det ene øje i vand, fik læsebriller som 10-årig, brugte dem i 10 år.
Da jeg som 41-årig var udfordret i at læse telefonnumre, fordi det smeltede sammen, fik jeg enkeltstyrkebriller, da jeg kort tid derefter havde problemer igen, sagde min tidligere optiker nu giver vi dig “krykker på øjnene” det var prismer i begge brilleglas, det kan hjælpe hvis man skeler, det gjorde det også i 10 år.
Nye udfordringer i 2017 og 3 år frem: Øjne der er irriteret og føles som der er grus i, og hele tiden løb i vand, samt føltes store, fik jeg foretaget en “Tørre Øjne analyse” i år 2020 og gik i behandling inkl. øjendråber et års tid, det hjalp en del. Fik nye flerstyrkebriller ca. hvert 2 år, indtil min optiker henviste mig til Anette/3D Syn, for at få taget en syns funktionstest, at jeg havde en usynlig skelen, som Anette kunne hjælpe mig varigt af med. Derudover synes jeg, at træningen af synet har været både sjovt, interessant og afvekslende.

Jeg kan med meget stor glæde varmt anbefale Anette/3D Syn. Konklusion på syns funktionstest, øjne der var så overbelastede, at de ikke kunne fokusere, men det kunne synstræning hjælpe mig varigt af med.
Inden for den første uge i behandling hos Anette, forsvandt mange af mine gener, som øjne der løb i vand, øjnene der føltes store, føltes små nu, ingen grus i dem og heller ikke irriteret. Efter 11 x klinikbesøg og 7 måneders hjemmetræning og nye briller uden prismer, har jeg fået et samsyn og følelsen af små øjne, der ikke løber i vand. Jeg kan læse uden at falde i søvn, følge linjeskift uden at fingeren følger ordene og linjerne, samt læse hurtigere. Jeg bruger som regel kun øjendråber 1 x dagligt. og nogle dage slet ikke.
Det er nu 1/2 år siden jeg stoppede med synstræningen, og alt er fortsat super godt med mit samsyn, det er både tiden og pengene værd.
Efter min mening, skal man være mere obs på synstræning, tænker at der er mange flere der kan hjælpes tidligere, det kunne jeg godt have tænkt mig.

De varmeste anbefalinger til Anette/3D Syn, som er utrolig kompetent og et dejligt imødekommende og varmt menneske.

fra Mona Jensen, Måløv