Nanna – Hjernerystelse

Jeg fik konstateret en hjernerystelse i maj 2022, med fuld sygemelding over sommeren. Jeg døjede med hovedpine og koncentrationsbesvær, særligt i forbindelse med at cykle/køre bil og skærmarbejde som fuldmægtig i den offentlige forvaltning. 

Af min fysioterapeut og neuropsykolog fik jeg anbefalet at starte til synstræning netop ved Anette hos 3D syn. Jeg fik hurtigt konstateret samsynsproblemer mm. ved forskellige tests, og Anette fik hurtigt strikket et synstræningsprogram med øvelser sammen til mig, der tog hensyn til både mine symptomer og samtidig understøttede min optrapningsplan på arbejdet (eksempelvis med indlagte pauser i synstræningen mandag og fredag, hvor jeg var mest ramt af symptomer). 

Anette udviste fra første konsultation en stor viden og forståelse for både mig og mine hjernerystelsessymptomer, og hvilke øvelser der kunne hjælpe netop der hvor jeg var i mit forløb. 

Fra jeg startede synstræning i september til den afsluttende konsultation i december (i alt 5 konsultationer), har jeg rykket mig fra ikke at kunne arbejde/se skærm i mere end en time om dagen til at kunne arbejde fuldtid med en raskmelding d.1 januar 2023. Her har synstræningen ved Anette uden tvivl spillet en stor rolle, hvor jeg tydeligt har kunne mærke at jeg rykkede mig i øvelserne og i slutningen testede så meget bedre på de forskellige tests ved bl.a. mit samsyn. Selvfølgelig er disse fremskridt også betinget af, at man selv sørger for at lave øvelserne som aftalt med Anette.

Er du ramt af en hjernerystelse, med symptomer som hovedpine ved skærm eller lignende, så kan jeg på det varmeste anbefale at opsøge Anette til en indledende konsultation. 

Dbh. Nana”