Catarina – Læsevanskeligheder

Jeg besluttede mig som 23-årig, at søge efter svar på min livslange læsevanskeligheder. Jeg blev træt af at have ondt i mine øjne og at være nødsaget til at udvikle alternative læseteknikker for at håndtere Universitets læsebyrde. Ved at gå til 3D Syn fik jeg endelig svar på, hvorfor jeg har haft besvær med læsning. Anette spottet mine problematikker og præsenterede træningen på en engageret og forståelig facon, som gav motivation. Jeg fandt ud af, at jeg har skjult skelen, og har med Anettes hjælp trænet mine øjne til at arbejde sammen. Det har været en stor forløsning, at kunne kigge tilbage på hele min skolegang med en forklaring på mine udfordringer. Jeg kan nu samle en bog op uden en på forhånd opgivende fornemmelse i kroppen. Mit forløb var 5 måneder langt, og forbedringen kan generelt mærkes i min dagligdag.