Tinus – Hjernerystelse

Efter en længerevarende hjernerystelse havde jeg dagligt problemer med hovedpine, nakkesmerter og smerter i ryggen. Anette Høgenhavs kompetencer bidrog til at identificere, at mit samsym var blevet belastet af min ulykke. Efter endt forløb hos Anette gik jeg fra at have fået konstateret en varig méngrad på 10% og kronisk hovedpine til i dag at have en hverdag uden hovedpine og med få nakkesmerter. Ud over at Anette gav mig trænings-øvelser, som forbedrede mit samsyn kunne hun også identificere, hvordan mine briller kunne tilpasses min hverdag, hvilket hjalp mine øjne til at slappe og, som bidragede til færre nakkesmerter pga. mindre spændinger. Dette var ikke noget, som min optiker tidligere havde identificeret. Uden Anettes hjælp havde jeg ikke været i stand til at komme til at arbejde fuld tid på kontor i dag.