Troels – Synsgener og dobbeltsyn

De sidste 10-15 år har nodelæsning, undertekster og skærmarbejde fra tid til anden været svært at fokusere på, men tåleligt. Dog blev mine symptomer i efteråret 2017 væsentlig forværret således at jeg led af konstant migræne, udtalt træthed, hvor jeg max kunne holde mig vågen 4 timer af gangen, og ofte dobbeltsyn.

Efter et par mislykkede forsøg med briller og øjenlæger, der ikke kunne forklare mine symptomer, blev jeg heldigvis af en optiker anbefalet at tage kontakt til Anette fra 3D syn. Optikeren var overbevist om, at jeg havde en udtalt ‘skjult skelen’.

I modsætning til øjenlæger, der direkte frarådede mig synstræning, og enkelte rådvilde optikere, har Anette fra første session været fortrøstningsfuld med hensyn til behandlingsmulighederne af min skjulte skelen og har hver gang været utrolig velforberedt, engageret og meget målrettet i hendes arbejde.

Min skjulte skelen kostede et vellidt studiejob og var meget tæt på at sætte en stopper for min kandidat i erhvervsjura, men jeg er nu tilbage på sporet og ville ønske at jeg havde stiftet bekendtskab med Anette og 3D syn tidligere.