Marie – Skiftende syn, Dagligt Trætte øjne og hovedpine

Med skiftende syn, dagligt trætte øjne, valgte jeg at gå til en optiker for at få linser, men mit syn skiftede på 2-3 uger, så linserne aldrig rigtig virkede. Til sidst prøvede jeg briller, heldigvis på brille abonnement. Mit syn skiftede stadig rigtig meget, mine øjne var tit trætte og det følte som jeg havde sand i dem. Jeg døjede også meget med hovedpine. Efter 2-3 år var jeg efterhånden blevet ret utilfreds med min optiker som stadig ikke kunne lave hverken linser eller et par briller der virkede mere end et par uger.
Jeg havde også været til øjenlæge, der ville se tiden an et år eller to, da jeg var for gammel til at de symptomer jeg havde kunne passe med en øjensygdom, og gik derfor til en anden optiker. Personen jeg talte med dér havde en lille øvelse han viste mig, som jeg var pænt dårlig til, og som gav et hint om at der nok var noget andet galt end synet som sådan.
Jeg fik en brochure om samsynsproblemer og gik hjem og undersøgte lidt. Det var pænt dyrt at gøre noget ved det, og min øjenlæge (det var blevet tid til det efterhånden årlige eftersyn igen) mente det ville være spild af penge, da det ikke var altid det virkede.
Jeg tøvede stadig, men kontaktede så 3D SYN, Anette, som havde klinik nogenlunde tæt på.
Anette kiggede og målte, og fortalte at mit samsynsproblem var af den slags som man ikke rigtig kunne træne væk; men man kunne kun styrke samsynet, hvilket ville gøre symptomerne mindre, og jeg skulle forberede mig på at jeg nok skulle bruge briller med prismer resten af livet.
Jeg besluttede at prøve, og allerede efter et par uger med øvelser var mit syn begyndt at stabilisere sig. Efter ca halvanden måned (tror jeg), skrev Anette et recept på et par briller med prismer, som jeg stadig bruger den dag i dag.
Efter ca et halvt år hos 3D Syn, Anette, har jeg briller jeg kan bruge, mine øjne er ikke længere trætte/ømme, jeg har ikke hovedpine konstant mere, og mit syn er stabilt!!
Jeg var i tvivl om jeg skulle prøve synstræning, men jeg er så glad for at jeg gjorde det!! Jeg havde gruet lidt for øvelserne, men de var faktisk meget sjove. Ungerne morede sig også meget med at kaste strømper på mig, som del af en af de sidste øvelser 😀