Anna – Læsevanskeligheder

Anna havde meget store læse-vanskeligheder, blev meget hurtig træt og ukoncentreret i forbindelse med læsning. Vi som forældre havde forsøgt en del tiltag men Annas læsning blev ikke bedre.
Inden Anna som 12 år startede hos Anette, kunne hun læse bøger på ca. 3 klasses niveau max 10 (min ad gangen.
Efter et langt forløb hos Anette på ca. 1år, har Anna nu mod på at læse alderssvarende bøger, hun sidder ikke længere med 3 til 4 klasse opgaver i skolen for sig selv, men forsøger meget ihærdigt at følge sine nye klassekammerater med alderssvarende opgaver.
Det er ikke så farligt mere, at gå i gang.

Anna har trænet hårdt med gode hjemmeøvelserne, som Anette har formået at gøre afvekslende med både krop og øjentræning.
Anette har lånt Anna en masse redskaber til hjemmeøvelser bla. boldtræning som er spil med kroppen og øjnene, balancetræning, lygtetræning samt Ipads både som spil og øjentræning..

Man kan godt som forældre tænke, det er da mange penge, men det KAN god betale sig.

Anna fortæller og skriver selv:
Jeg syntes at Anette hos 3Dsyn har gjort, at jeg bedre kan læse. Jeg ved hvad jeg skal gøre hvis jeg for ondt i øjnene eller hovedet, der bruger jeg nogle af de øvelser jeg fik at Anette. I starten synes jeg at det var kedeligt at træne men lige pludselig kunne og jeg godt se og mærke forskellen.

Vi både Anna og hendes forældre kan kun give Anette fra 3Dsyn det bedste anbefalinger.